Hjem
Bestyrelseskurset ’Bedre Bestyrelse på 3 dage’ får ejerledere til at ændre den måde, bestyrelsen arbejder på, og flere vælger at rekruttere nye bestyrelsesmedlemmer. Det viser en stikprøve blandt kursusdeltagerne i Aarhus.”

’Bedre Bestyrelse på 3 Dage’ booster lederkapaciteten

13 af deltagerne på det seneste kursus ’Bedre Bestyrelse på 3 dage’ i Aarhus har to måneder efter sidste kursusdag via et spørgeskema fortalt om, hvor langt de er med at omsætte den viden, de fik i kursusforløbet, til konkrete ændringer for deres virksomhed. Kursusforløbet blev afholdt sammen med Nordea, DELACOUR, Deloitte og Erhverv Aarhus.

Nye måder at arbejde på og nye bestyrelsesmedlemmer

Blandt ejerlederne med en bestyrelse er ca. 90 % to måneder efter sidste kursusdag i gang med at ændre den måde, bestyrelsen arbejder på. 38 % af disse er ved at rekruttere nye bestyrelsesmedlemmer, og 25 % planlægger at rekruttere nye bestyrelsesmedlemmer. Sagt på en anden måde, er det kun ca. 10 %, som to måneder efter sidste kursusdag endnu ikke er i gang med at ændre arbejdet i bestyrelsen og/eller at rekruttere nye bestyrelsesmedlemmer. I en lignende stikprøve foretaget af Udvikling Fyn efter et ’Bedre Bestyrelse på 3 Dage’-kursus for fynske ejerledere, erklærer 84 % af deltagerne sig ’helt enig’ eller ’enig’ i udsagnet ”Jeg føler mig bedre rustet til at arbejde med bestyrelse, advisory board og lignende ved at have deltaget i kurset ”Bedre Bestyrelse på 3 dage”.

’Bedre Bestyrelse på 3 dage’ udbydes løbende landet over med lokale samarbejdspartnere

Pluss har gennemført 12 kursusforløb med deltagelse af mere end 350 ejerledere og bestyrelsesmedlemmer i små og mellemstore virksomheder. Pluss udbyder kurset løbende i samarbejde med lokale banker (afdelinger), revisorer, advokater og/eller erhvervsråd. Kursusforløbet er over tre dage – typisk med en uges mellemrum – med fokus på praktisk bestyrelsesudvikling. Undervisningen varetages af Pluss med bidrag fra de lokale samarbejdspartnere.

Kurset giver:

  • Opdateret viden om bestyrelsens rolle og potentiale
  • Konkrete arbejdsmetoder, der sikrer optimalt udbytte
  • Værktøjer til at involvere bestyrelsen i strategiudvikling
  • Kompetencekortlægning og rekruttering af bestyrelsen
  • Individuel handlingsplan for arbejdet med din fremtidige bestyrelse
  • Inspiration og erfaring fra andre virksomhedsledere