Hjem

Den store fortælling

Vi bistår virksomheder, organisationer og samfundsinstitutioner i at udvikle og realisere deres potentialer via udvikling af governance, strategi, ledelse og organisation, samt ved at skabe overblik, beslutningsgrundlag og læring gennem strategiske analyser og evalueringer

Den store fortælling

Den store fortælling om Pluss er ikke, at vi har både private og offentlige kunder. For det har vi. Det specielle er, at vi ofte opererer i krydsfeltet mellem de forskellige samfundsmæssige styringsniveauer og mellem det offentlige og det private.

Fokusområder mellem regulering og frit marked

De mange år med opgaver i krydsfeltet mellem den offentlige regulering og den frie markedsdynamik har vi givet os dokumentation for, at vi kan levere noget, der virker – og i særlig grad inden for vores fire strategiske fokusområder:

  • Arbejdsmarkedsområdet
  • Uddannelsesområdet
  • Forsyningsområdet
  • Vækstvirksomheder og deres rammebetingelser

…hvor vi gør alt for at være de bedste inden for strategi og governance.

Virksomhederne og institutionerne på disse fire områder skal alle navigere i samspillet mellem stat, region og kommunerne om rammebetingelserne, og på det udførende niveau kunne levere i forhold til politik og marked. Det er ikke alene vores kerneområde, det er også i de fire sektorer, vi har vores bredeste referencegrundlag.