Hjem

Aarhus Kommune søger to driftschefer til Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse (MSB)

MSB har pr. 1. august 2019 gennemført en ny organisering, som skal styrke samarbejdet om og med borgeren. Målet er sammenhængende og effektive indsatser, der tager udgangspunkt i borgerens ønsker og behov. Vi søger to driftschefer, der med sikker hånd kan realisere hensigten med det nye Borgernes MSB. Som driftschef bliver du en del af en organisation, som er midt i en stor forandringsproces med tårnhøje ambitioner. De to driftsområder er hhv. ”Voksne, Job og Handicap” og ”Job, Udsatte og Socialpsykiatri”.

En af dine vigtigste ledelsesopgaver bliver at sætte den nye dagsorden for driftsområdet, styre processen, skabe en fælles kultur og sikre følgeskab i tæt samarbejde med ledere, medarbejdere og vores mange samarbejdspartnere i og uden for Aarhus Kommune.

Ønsker du en chefstilling med spændende og udfordrende ledelsesopgaver af høj kompleksitet på et område med mange interessenter og stor politisk bevågenhed? Så har vi muligvis, hvad du søger.

Læs mere her:

Driftschef for Job, Udsatte og Socialpsykiatri

Driftschef for Voksne, Job og Handicap

 

Yderligere oplysninger

Kan fås ved fortrolig henvendelse til socialchef Lotte Henriksen, MSB, tlf. 5157 5958 eller chefkonsulent Bente Strøier, Pluss Leadership, tlf. 2070 6718.

Ansøgningsfrist: 20. september 2019 kl. 12.00.