Hjem

Aarhus Kommune søger erfaren chef til Borgercenter Vest, Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse (MSB)

Vil du gå forrest i arbejdet med at drive og udvikle handicapområdet i Aarhus Kommune med afsæt i borgernes behov og vores fælles faglige fundament? Kan du fremme fællesskabet og stoltheden omkring dine medarbejderes arbejde? Så er du måske Borgercenter Vests nye chef.

 

Aarhus Kommune søger en driftssikker borgercenterchef, der vil være med til at sætte dagsordenen på et af velfærdssamfundets kerneområder.

 

Som chef for Borgercenter Vest får du ansvar for centrets tilbud til en bred målgruppe – fra dagtilbud til borgere med lettere udviklingshæmning og udviklingsforstyrrelse til botilbud for meget udfordrede borgere, eksempelvis domfældte med udviklingshæmning. Borgercenter Vest er en del af driftsområdet Voksne, Job og Handicap under Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse.

 

Ledelsesopgaven omfatter:

  • Overordnet ansvar for driften af Borgercenter Vest. Herunder sikring af trivslen og et godt arbejdsmiljø.
  • Udvikling og tilpasning af centrets tilbud i henhold til borgernes behov og det faglige fundament i Voksenhandicap.
  • Styring af og opfølgning på centrets økonomi.
  • Sikring af et godt samarbejde med borgercentrets interessenter, herunder borgernes netværk, pårørendeorganisationer, de faglige organisationer og kollegerne i andre dele af Aarhus Kommune.

Vi tilbyder et attraktivt lederjob med mulighed for at gøre en forskel for borgere med udviklingshæmning og udviklingsforstyrrelse.  Du får dygtige og engagerede kolleger og et ledelsesrum med plads og ambitioner.

 

Ansøgningsfrist: 29. november 2019 kl. 12.00.

Tiltrædelse: 1. januar 2020, gerne med start tidligere.

Læs mere om stillingen og søg jobbet her