Hjem

Dagens Dagsorden søger en formidlingsstærk redaktør

I regi af Dagens Dagsorden har Pluss siden 2010 drevet et netværk for bestyrelsesforeninger og brancheorganisationer for offentlige bestyrelser. Netværket samler og formidler viden og praktiske erfaringer om offentligt bestyrelsesarbejde fra forskere, organisationer og praktikere. Formidlingen sker via tidsskrift, artikler og nyhedsbreve samt debatforum på hjemmesiden, www.dagensdagsorden.dk, via sociale medier samt gennem events som f.eks. Årets Offentlige Bestyrelseskonference.

Dagens Dagsorden søger en velskrivende og ambitiøs redaktør, der kan videreudvikle den nuværende videns- og kommunikationsplatform til gavn for samfundet, vores samarbejdspartnere samt Pluss’ profil som førende rådgiver inden for governance og bestyrelsesudvikling.

Som Redaktør på Dagens Dagsorden vil de vigtigste arbejdsopgaver være at:

  • Skrive og redigere artikler til Dagens Dagsorden. Du skriver selv, og du aktiverer faglige eksperter blandt samarbejdspartnere, forskningsinstitutioner m.fl.
  • Forberede og facilitere netværksaktiviteter for organisationer og samarbejdspartnere
  • Designe og planlægge markedsføringen af Årets Offentlige Bestyrelseskonference samt sikre den praktiske afvikling med koordination til oplægsholdere, deltagere, konferencested, presse mv.
  • Sikre optimal synlighed om Dagens Dagsorden på de sociale medier samt eventuelt etablere partnerskaber med andre medier om syndikering af artikler mv.
  • Planlægge og koordinere arbejdet omkring udnævnelse af Årets Offentlige Bestyrelse samt eventuelle prisopgaver
  • Udvikle andre relevante events og nye forretningsområder i regi af Dagens Dagsorden
  • I et vist omfang bistå, strategisk og operativt, i forbindelse med Pluss’ øvrige kommunikationsopgaver.

Ambitionen med Dagens Dagsorden er at bidrage til at udvikle de styringsmæssige rammer for ledelse af vores vigtige samfundsmæssige institutioner og virksomheder inden for uddannelse, kultur, forsyning, infrastruktur m.fl. Det gør vi gennem viden, der bidrager til godt ejerskab, godt bestyrelsesarbejde og god ledelse.

Du kan læse hele stillingsopslaget og ansøge her.