Hjem

Den jydske Haandværkerskole søger ny direktør

Den jydske Haandværkerskole søger en ny direktør, der kan værne om skolens traditionsrige samarbejdsånd samt videreudvikle og profilere skolen som en anderledes erhvervsskole, der lever op til erhvervslivets og de unges krav til en ungdomsuddannelse.

Den jydske Haandværkerskole er en erhvervsskole, hvor uddannelse og dannelse går hånd i hånd. Skolen har mere end 1.100 årselever, hvor godt 400 af dem bor på skolen som en integreret del af det pædagogiske arbejde.

Skolen står over for at skulle udvikle en ny strategi i løbet af 2020, og den nye direktør vil stå i spidsen for denne proces i samarbejde med bestyrelsen og organisationen.

Derudover vil den nye direktørs hovedopgaver være at:

  • sikre den videre strategiske udvikling, hvor skolen effektivt responderer på virksomhedernes og de unges krav til uddannelse og kompetenceudvikling
  • udvikle og stimulere ledere og medarbejdere til at indfri deres potentialer
  • sikre det gode arbejdsmiljø, så Den jydske Haandværkerskole fortsat er en attraktiv arbejdsplads med dygtige og engagerede medarbejdere
  • fastholde et stærkt pædagogisk og dannelsesorienteret miljø og profilere det, skolen er rigtig dygtig til over for kommende elever, organisationerne, ministeriet og det bredere uddannelsesmiljø i Danmark.

Der er ansøgningsfrist d. 27. marts, og stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2020.

Du kan læse mere om stillingen og sende din ansøgning her.