Hjem

Forsyningssurvey 2020

Med Forsyningssurvey 2020 har vi for femte år i træk gennemført vores årlige undersøgelse, hvor vi afdækker tendenser og trends i branchen med vores samarbejdspartner EY.

Forsyningssurvey 2020 viser blandt andet:

  • FN’s verdensmål, miljøhensyn og grøn omstilling er igen i år kommet højere op på forsyningsvirksomhedernes dagsorden.
  • Klimaaftalerne fra juni ser ud til at dele vandene. Halvdelen af forsyningerne ser aftalerne som et rygstød når målene i den grønne omstilling skal nås, mens den anden halvdel er mere skeptiske. Denne skepsis går på tværs af forsyningsarterne.
  • Effektiviseringer kommer ikke til at ske ved fusioner. Effektivisering forventes i stedet at komme til at ske gennem optimering af interne forretningsgange og organisering samt investering i ny teknologi sammen med administrative og tekniske samarbejder med andre forsyninger.
  • Covid19 har naturlig præget forsyningerne det seneste halvår. Selvvurderingen er, at man har været godt forberedt med beredskabsplaner og risikostyring og at forbrugerne ikke har oplevet problemer

Du kan se hele rapporten, Forsyningssurvey 2020, i vedhæftningen til venstre.

Og du har ligeledes mulighed for at gense præsentationen og lanceringen af Forsyningssurvey 2020 fra vores webinar i onsdags via dette link: https://event.on24.com/wcc/r/2617894/4D3D2CFB33030AB003CD41FCD10C3E5F