Hjem

Fra juniorkonsulent til partner

Nikolai Weissert er tiltrådt som partner i Pluss – og dermed den yngste partner i Pluss nogensinde. På trods af sin unge alder har Nikolai en lang karriere i Pluss bag sig, faktisk startede den allerede i 2013, da Nikolai stadig var gymnasieelev i Sønderjylland.

Lange karriereforløb og talentudvikling  

”Det er ikke et tilfælde, at vi i Pluss udpeger så relativt ung en kollega til partner”, sådan fortæller managing partner Tonny Johansen og fortsætter: ”vores forretning er i høj grad baseret på talentudvikling. Vi er et sjovt miljø i Pluss med en god blanding af studerende, junior- og seniorkonsulenter, som mig selv. Det gør vores læringsmiljø og vores løsninger overfor kunderne anderledes”. På mange måder er Nikolais rejse et udtryk for, hvordan vi gerne vil tænke i lange karriereforløb i Pluss – fra juniorkonsulent til partner. Det at blive partner handler nemlig ikke om alder men om kompetencer.

Unge på dagsordenen

Nikolai vil sætte de unge på dagsordenen og hans visioner er store: ”Alle unge skal være en del af stærke og positive fællesskaber, hvor de får muligheden for at folde sig ud og sætte deres aftryk i uddannelsessystemet, på arbejdsmarkedet og i civilsamfundet”. Han fortsætter: ”Vi skal arbejde for at give unge en stemme. Vi skal betragte de unges perspektiver som ressourcer og altid arbejde for at skabe mulighederne for, at unge bliver medskabere af forandringer, der drejer sig om dem.”

Stort tillykke til Nikolai med sin nye titel.