Hjem

Gør din virksomheds vækstambitioner realiserbare på 16 dage

Med indsigt og træning får du ledelsesværktøjer til at skabe den sammenhæng mellem retning, forretning, drift og medarbejderengagement, som giver vækst på toplinje og bundlinje nu og fremover. Din personlige bonus bliver retten til kun at løse opgaver, som du elsker

Er du ejer eller leder i en ambitiøs vækstvirksomhed med mindst fem ansatte, kan du nu deltage i Væksthus Nordjyllands forløb ‘Ledelse, Organisering & Vækst’.

Vil du med, skal du afsætte 13 eftermiddage fra kl. 15.00-19.00 samt tre hele dage frem til sommerferien 2019. Tilmelding HER.

Få overblikket til at fokusere og styrk evnen til at handle

I forløbet vil du udvikle dine lederegenskaber, din virksomhed og din organisation – og ikke mindst sammenhængen mellem dem, så du får et stærkere fundament for vækst og udvikling. Du får hjælp til at kunne tiltrække de rigtige medarbejdere og fastholde dem, så de køber ind på din vækstvision og dine værdier, ligesom du får træning i som leder at vise, at du vil det. Vi kommer også ind på det hardcore om at forretningsudvikle dit marked, dine produkter og dine kunder samtidig med, at du kontinuerligt holder en sikker drift. 

Viden bliver til løsninger i din virksomhed

Formen er tematiserede workshops, hvor vi giver faglige inputs samt stiller kreative opgaver med afsæt i konkrete problemstillinger fra din hverdag. I workshoppen arbejder du sammen med ledere i nordjyske virksomheder, der har samme udfordringer som dig. Mellem hver workshopdag skal du løse en konkret ledelsesopgave i din virksomhed, som relaterer sig til workshoptemaet. Du bruger således ikke kun tid på at blive klogere; du får faktisk også løst nogle af dine ledelsesopgaver i forløbet. Læs deltagernes oplevelse fra en lignende workshopdag i Væksthus Syddanmark i efteråret 2017 HER

Vi bliver 18-20 ejere/ledere af mindre vækstvirksomheder, hvor jeg sammen med væksthuskonsulent Bjarne Brodersen er den primære underviser og sparringspartner, så I alle får skabt sammenhængen til, at I kan realisere jeres vækstambitioner. 

Udbytte

  • Overblik over dine ledelsesopgaver og løsning af (nogle af) dem
  • Værktøjer til styring af væksten
  • Læring i at fastsætte og kommunikere klare mål
  • Inspiration til at øge motivation og engagement hos medarbejdere
  • Viden om egne styrker og udviklingspotentiale som leder
  • Sparring og inspiration fra andre ejerledere.

Det praktiske om tid og sted

Undervisningsforløbet foregår hos Væksthus Nordjylland. Deltagerbetalingen er 11.000 kr., ekskl. moms for forløbet samt dit tidsforbrug. Se de præcise datoer og hvordan du tilmelder dig HER.