Hjem

Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S søger administrerende direktør med solid ledelseserfaring

Lyngby-Taarbæk Forsyning søger en ny administrerende direktør med en stærk kommunikationsprofil og kendskab til forsyningssektorens vilkår mellem marked og regulering. På de indre linjer kan du udvikle trivsel og engagement gennem en åben og kommunikerende ledelsesstil, og på de ydre linjer kan skabe et stærkt samarbejde med eksterne interessenter.

Et antal store anlægsprojekter vil sætte dagsordenen for den kommende periode sammen med ambitionerne for udviklingen på bæredygtighed, ressourceanvendelse og byudvikling i bred forstand.

Lyngby-Taarbæk Forsyning tilbyder en udfordrende stilling med stort ledelsesansvar. Du vil blive ansvarlig for ca. 75 ansatte fordelt på to afdelinger for hhv. Forsyning og Projekter samt en stabsenhed på Økonomi & administration. Du vil således have reference fra tre direktører, der har solid indsigt i deres respektive ansvarsområder.

Om Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S

Lyngby-Taarbæk Forsynings mission er at levere rent drikkevand, håndtere og rense spildevandet og afhente kundernes affald. Vi er midt i en spændende udvikling af den moderne, miljøvenlige og fremtidssikre forsyning til gavn for borgere og virksomheder.

Læs mere og søg stillingen her.

Ansøgningsfrist: 4. marts 2020

Forventet tiltrædelse: 1. maj 2020 eller snarest derefter