Hjem

Pluss Leadership fyrer op under evalueringsområdet

Pluss Leadership har gennem en årrække opbygget et stærkt evalueringsfagligt miljø. Særligt siden Stefan Brendstrups indtræden som partner i 2018 med ansvar for evalueringsområdet har Pluss stået bag flere nyskabende evalueringsmetoder. Dette har skabt anerkendelse og ikke mindst ønsker om samarbejde blandt kunder og samarbejdspartnere. For at imødekomme denne efterspørgsel og ikke mindst fortsætte den faglige udvikling er Pluss Leadership glade for at kunne byde Martin Welzel velkommen som ny chefkonsulent på evalueringsområdet. ”Med Martins ankomst i Pluss får vi både tilført kompetence til at videreudvikle vores evalueringskoncepter og kapacitet til at bringe dem i spil med vores kunder. Det glæder mig derfor meget, at vi har kunnet tiltrække en så dygtig og erfaren konsulent som Martin.” Partner, Stefan Brendstrup.

 

Martin har stået i spidsen for evaluering af mere end 400 projekter, programmer og indsatser inden for en bred vifte af områder som erhvervsfremme, uddannelse, beskæftigelse, energi m.fl. Han har blandt andet ledet en af Danmarks største og mest ambitiøse evalueringsindsatser i form af evaluering af den nationale vækstindsats, som omfatter evaluering af mere end 250 indsatser fra 2014-2020 og har samarbejdet med flere ministerier, styrelser og regioner om evalueringskoncepter og -designs.

 

Martin kommer fra en stilling som senior projektleder i COWI A/S, hvor han i otte år har ledet evalueringer på tværs af COWIs mange forretningsområder. Martin indledte sin karriere hos amerikansk-baserede tænketanke med evaluering af FN-organer. Martin er cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet.