Hjem

Pluss Leadership søger HR-chef for Smukfest

Er du fagligt skarp og erfaren i alle discipliner indenfor HR, og har du lyst til at være en del af en stærk, kreativ kultur og en professionel hippie-organisation med en omsætning på 200 mio. kr.? Kan du spejle dig i Skanderborg Festivalklubs formål, værdier, frivillighed og kultur – så kan du blive Smukfests nye HR-chef.  

Dine hovedopgaver er:

  • Medspiller i alle HR-processer omkring rekruttering, fastholdelse, udvikling og afvikling med særligt blik for, hvordan disse processer fungerer og understøtter den særlige forening, struktur, kultur og aktivitetsportefølje, som Smukfest er og har.
  • Kompetent sparringspartner for organisationens ledere, hvor du gennem personlig sparring og coaching samt løbende lederudvikling af den enkelte og hele ledelsesholdet bidrager til at spille ledelsesholdet bedre. 
  • Organisationsudviklings- og forandringsagent, hvor dit særlige bidrag er at skabe sammenhængskraft, effektiv drift og plads til udvikling og kreativitet i organisationen.
  • Strategisk ledelse, hvor du både som HR-chef og som en del af direktionen med direkte reference til bestyrelsen har medansvar for den strategiske udvikling af foreningens aktiviteter med udgangspunkt i bestyrelsens overordnede strategiske retning og rammesætning. 

I Smukfest tilbyder vi en unik kombination af en uformel, ligefrem, engageret og festlig kultur kombineret med stort ansvar og frihed i jobbet. For den rette giver det særdeles gode muligheder for at trives og udvikles.

Læs mere om jobbet og søg HER.

Ansøgningsfrist 2. oktober 2019.