Hjem

Pluss nomineret til pris ved ӯstjyllands bedste praktikvirksomhed"

Vi er stolte af, at vi blev udvalgt af en jury  til at være blandt de tre nominerede virksomheder til Uddannelsesprisen. Prisen gives til en virksomhed, som har været god til at uddanne eller udvikle den studerendes kompetencer undervejs i praktikforløbet.

Det var praktikanterne i efteråret 2018, som indstillede Pluss Leadership til to priser, Teamprisen og Uddannelsesprisen, til award showet ”Østjyllands bedste praktikvirksomhed 2019”. Vinderne blev udpeget ved et flot show i Studenterhus Aarhus.

Til showet blev vist en indsendt video, hvor praktikanterne fortæller, at de i deres nominering lægger vægt på, at praktikanter i Pluss:

  • Kommer til at løse studierelevante opgaver, der virkelig kan sætte et præg på samfundet
  • Får ansvar fra dag ét og mulighed for store udfordringer
  • Bliver inddraget og holdninger, meninger og forslag til løsninger bliver værdsat og lyttet til
  • Kan sætte eget præg på arbejdsopgaverne i praktikforløbet
  • Får stort indblik i, hvad det vil sige at være i en mellemstor privat konsulentvirksomhed
  • Lærer hvordan den faglige viden fra studiet kan sættes i spil i en arbejdsmæssig kontekst

Vi er glade for, at vores praktikanter finder Pluss’ læringsmiljø attraktivt. Det er en fornøjelse at se det engagement og de kompetencer, som vores praktikanterne bidrager med, samt hvordan de naturligt indgår i arbejdsfællesskabet.

Vores konsulent og praktikantmentor på Aarhuskontoret, Jonas Thodsen:

”Stort tak til vores juniorkonsulenter for at nominere Pluss til priserne. Det er en stor ære som virksomhed at få dette store skulderklap for den energi, som vi lægger i at målrette et forløb til den enkelte, som matcher deres faglige interesser og ambitioner. Dette sikrer vi gennem, at praktikanterne fra dag ét får tilknyttet en af konsulenterne som mentor med ansvar for at sikre det bedste forløb for praktikanten og virksomheden”

Hvert semester har vi fornøjelsen af at byde velkommen til dygtige praktikanter fra en bred uddannelsespalette både på vores kontor i Aarhus og i København. Dette semester bliver vi som virksomhed beriget med praktikanterne Emma Kjær Hargraves (Statskundskab, AU), Jeanne Majland Hammer (Politik og Administration, AAU) og Louise Lykke Ma (Erhvervsøkonomi og Sociologi, CBS).

 

”Østjyllands bedste praktikvirksomhed” blev i år afviklet for fjerde år i træk af Studenterhus Aarhus. Juryen bestod af repræsentanter fra Aarhus Universitet, erhvervslivet og studerende. Pluss vandt desværre ikke en af priserne i år, men det gør os ikke mindre stolte af både indstillingen og nomineringen - et stort tillykke til vinderne.