Hjem

Pluss opruster med erfaren analyse- og ledelsesprofil

Vores forretning inden for analyse og evaluering fortsætter med at vokse, og vi har ledt ihærdigt efter den rigtige profil til at udvide teamet med. Det glæder os derfor, at vi kan sige velkommen til Nis Benn som ny chefkonsulent.

Direktør, Tonny Johansen, fortæller: ”I vores samtaler med Nis så vi en sjælden mulighed for at ansætte en profil, der både besidder en betragtelig analytisk værktøjskasse og som samtidig har stort indblik i ledelses- og organisationsudvikling. Nis’ profil passer perfekt til Pluss’ ambition om at omsætte strategiske analyser direkte til ledelsesmæssige initiativer og forandringskraft hos vores kunder.”

Partner, Stefan Brendstrup, tilføjer: ”Med Nis ombord styrker vi vores tilbud til både nuværende og nye kunder – særligt på det kvantitative område. Samtidig bliver vi i stand til at følge med den store efterspørgsel, som vi oplever inden for analyser og evalueringer.”

Nis har blandt andet sin konsulentbaggrund fra COWI, hvor han i fem år har arbejdet med analyser og evaluering inden for mange sektorer – særligt inden for erhvervsfremme, men også på projekter inden for miljø, inklusion, sundhed m.m.. Nis har også en fortid som strategikonsulent fra det mindre konsulenthus, Strategos.

Tidligere i sin karriere var Nis medindehaver af et kvantitativt analysehus og arbejdet på SFI. Fra 2015-2018 arbejdede Nis i Alternativet, hvor han som sekretariatsleder stod for den daglige ledelse og udvikling af partiorganisationen. Det sidste år har Nis delt tiden mellem barsel og et arbejde som selvstændig konsulent.

Ved siden af sit professionelle arbejde har Nis en lang erfaring fra civilsamfundet, blandt andet som bestyrelsesmedlem gennem otte år i Mellemfolkeligt Samvirke. Nis er uddannet i sociologi fra Københavns Universitet.