Hjem

Pluss rekrutterer jurist til attraktivt chefjob tæt på den øverste ledelse i Aarhus Kommune

Er du båret af respekt for det udøvende demokrati og forvaltningen af et område, som udøves i krydsfeltet mellem politik, administration og borgere? Er du en løsningsorienteret jurist med god forretningsforståelse? Så tilbyder Borgmesterens Afdeling et job med stor indflydelse og betydning for borgere og samfund.

Med 340.000 indbyggere er Aarhus Kommune landets næststørste kommune. Byen har en fantastisk placering ved havet og skoven og er i kraftig vækst med ny skyline, nye bydele, spændende nye virksomheder, uddannelsesinstitutioner, kulturinstitutioner, supersygehus og letbane. Se www.aarhus.dk.

Som chef for Byrådssekretariatet og Jura har du ansvar for en bred opgaveportefølje inden for formueret, offentlig ret og personalejura samt ansvar for, at Byråd og udvalg får en kvalificeret betjening.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med et stort råderum, engagerede medarbejdere og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Vi forventer, at du er jurist med et solidt metodisk fundament og stærke relationelle kompetencer. Du har erfaring med at arbejde løsningsorienteret i komplekse organisationer – fx fra ansættelse som advokat, virksomhedsjurist eller i den offentlige sektor. Ledelseserfaring er en fordel, men ikke et krav.

Se uddybende job- og personprofil

Ansøgningsfrist d. 28. marts 2019.

Om Aarhus Kommune som arbejdsplads

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med! Vi søger altid inden for disse områder.