Hjem

Pluss søger Borgercenterchef til Voksenhandicap i Aarhus Kommune – ansøgningsfrist 23. februar 2018

Har du et stærkt samfundsengagement om sociale forhold? Ønsker du at gøre en forskel for voksne med handicap? Og kan du være med til at sætte den faglige retning i landets næststørste kommune? Så er du måske den nye Borgercenterchef for Borgercenter Syd i Aarhus Kommune.

Som leder af Borgercenter Syd bliver du en del af den samlede ledelse i Voksenhandicap og er med til at sætte retning for hele området i Aarhus Kommune. I Borgercenter Syd skal du lede gennem og sammen med otte afdelingsledere og en stedfortræder. Borgercenter Syd har i alt 286 pladser fordelt på botilbud samt lærings- og beskæftigelsestilbud, et budget på godt 85 mio. kr. i 2018 og 164 årsværk.

Vi forventer, at ansøgeren:

  • Har en relevant socialfaglig uddannelse suppleret med en lederuddannelse – evt. akademisk uddannelse kombineret med dyb erfaring fra det sociale område
  • Har ledelseserfaring, herunder erfaring med ledelse af ledere og aktivering af deres kompetencer
  • Har en anerkendende, lyttende og transparent ledelsesstil med en tydelig rammesætning af, hvad der er givet, og hvad der er til diskussion
  • Har en personlig gennemslagskraft, der via en rolig og troværdig udstråling skaber tryghed i organisationen
  • Kan agere i netværk og skabe stærke alliancer med relevante samarbejdspartnere
  • Er ambitiøs på centrets og på områdets vegne og kan skabe resultater
  • Er drevet af et stærkt samfundsengagement om sociale forhold

Læs den uddybende job- og personprofil og søg stillingen HER

For yderligere oplysninger kontakt Kirsten Bundgaard, driftschef for Voksenhandicap-området, tlf. 4187 3090 eller partner Jørgen Ulrik Jensen, Pluss Leadership, tlf. 4059 2355.

Oplysninger om at være ny borgercenterchef kan fås ved fortrolig henvendelse til Mikael Eggert Jørgensen, borgercenterchef Nord, tlf. 9389 0190.

Tiltrædelse 1. maj 2018.