Hjem

Pluss søger centerchef til Familiecentret i Socialforvaltningen, Aarhus Kommune – ansøgningsfrist 4. marts 2018

Kan du medvirke til at gøre en forskel for udsatte familier, børn og unge i Aarhus Kommune? Har du erfaring med myndighedsarbejde? Så er du måske den nye centerchef for Familiecentret, der er et myndighedscenter og således udsatte familier, børn og unges indgang, hvis de har brug for hjælp.

Familiecentret er et myndighedscenter og således udsatte familier, børn og unges indgang, hvis de har brug for hjælp.

Centerchefen får mulighed for at arbejde med mange problemstillinger sammen med et velfungerende lederteam og en organisation, som har lyst til følgeskab. Primo 2019 sammenflyttes Familiecentrets afdelinger i nyt fælles domicil i Gellerup. Det giver den nye centerchef vide muligheder for at arbejde med forandringsledelse og opbygning af en fælles kultur i Familiecentret.

Til at stå i spidsen for området søger vi en inspirerende og samlende leder, der fremmer holdånden, sætter borgeren i centrum for opgaven og fastholder, at der er ”styr på basis” i centret. Du skal lede den daglige drift med sikring af en fortsat solid økonomisk forvaltning af området. Samtidig er det vigtigt, at du forstår og udvikler de strategiske rammer, der gælder for de forskellige dele af Familiecentret og kan bringe den samlede praksis i spil i implementering af de overordnede strategier.

Vi forventer, at ansøgeren har: 

  • En socialfaglig baggrund inden for myndighedsområdet
  • En relevant lederuddannelse eller på anden vis et ledelsesfagligt fundament
  • Erfaring med at skabe sammenhæng mellem overordnede strategier og den daglige drift
  • Forståelse for den udøvende medarbejders praksis og den kompleksitet, der er forbundet med at arbejde i et krydsfelt mellem forskellige hensyn
  • Forståelse for den udøvende medarbejders praksis og den kompleksitet, der er forbundet med at arbejde i et krydsfelt mellem forskellige hensyn

Læs den uddybende job- og personprofil og søg stillingen HER

For yderligere oplysninger kontakt Ruth Lehm, konst. Driftschef FBU, tlf. 8713 3537 eller mobil 2064 6783 eller partner Karsten Vind, Pluss Leadership, tlf. 4042 2006.

Tiltrædelse 1. maj 2018 eller hurtigst muligt.