Hjem

Pluss søger direktør til UCRS - ansøgningsfrist 6. november

For UddannelsesCenter Ringkøbing Skjern søger Pluss den samlende direktør for en decentraliseret organisation, som med sine stærke strategiske kompetencer bringer uddannelsescentret sikkert ind i fremtiden

Den kommende direktør står i spidsen for en markant virksomhed i det midt- og vestjyske og skal dermed være en aktiv aktør i mange erhvervs-, beskæftigelses- og uddannelsesmæssige initiativer i området.

Med afsæt i en sund økonomi, god kvalitet på alle relevante parametre og solid lokal forankring skal den kommende direktør i tæt samarbejde med den øvrige ledergruppe samt de eksterne offentlige og private aktører kunne arbejde med de kommende års udfordringer som strategiske muligheder. 

Faglige kvalifikationer

Ansøger skal have relevant ledelseserfaringer af vidensintensive enheder og forudsætninger for at kunne bidrage til udvikling af strategier for det pædagogiske arbejde. Det er en fordel at have ledelseserfaring fra en selvejende uddannelsesinstitutioner eller på anden måde at have erhvervet sig kendskab til, overblik over og forståelse for de dagsordner, der præger denne sektor, men vi er åbne for ansøgere med en anden baggrund.

Personlige kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at ansøgeren har stærke relationelle kompetencer med en pragmatisk ledelsesstil, der passer til UCRS. Ansøgeren skal have et stærkt samfundsengagement, der på en jordbunden og tillidsvækkende facon opnår resultater og følgeskab i organisationen og i interessentkredsen til den langsigtet strategiske udvikling af UCRS.

Læs den uddybende job- og personprofil og se hvordan du søger direktørstillingen for UCRS HER

Tiltrædelse: 1. januar 2018 eller snarest derefter

For uddybende spørgsmål kontakt:

Bestyrelsesformand Helge Albertsen: 4011 2148

Rekrutteringskonsulent Jørgen Ulrik Jensen, Pluss: 4059 2355

Om UCRS

UddannelsesCenter Ringkøbing Skjern er en selvejende uddannelsesinstitution med et bredt uddannelsesudbud fra folkeskolens 10. klasse, over de tekniske og merkantile erhvervsuddannelser, til VUC, de erhvervsgymnasiale uddannelser samt efter- og videreuddannelse. Uddannelsescentret har 1.500 årselever, 250 medarbejdere og en omsætning på 150 mio. kr.