Hjem

Pluss søger Erhvervschef til Hedensted Kommune – ansøgningsfrist 24.1.2018

Kan du bidrage til vækst og udvikling for erhvervslivet i Hedensted Kommune – så kan du blive den nye erhvervschef for Hedensted Erhverv

Erhvervschefen i Hedensted Kommune har en unik position i en af landets absolut mest erhvervsvenlige kommuner. Opgaverne er mangeartede - fra at vejlede, spare og inspirere virksomheder, til at udvikle og drive værdiskabende samarbejder mellem virksomheder, kommune og andre erhvervsaktører. Erhvervschefen har fra sin position rigtig gode muligheder for at præge udviklingen af kommunens indsatser inden for erhvervsområdet.

Visionær handlekraft

Vi søger en handlekraftig erhvervschef, der kan skabe resultater for og med andre gennem en samarbejdende tilgang, hvor erhvervschefen formår at skabe engagement, dialog og gensidig forståelse inden for de fastlagte rammer. Det kræver, at ansøgeren har erfaring med virksomhedsdrift, gerne fra produktionsvirksomhed, samt forståelse for og evner til at indgå i politiske processer. Som person skal ansøgeren være ildsjælen, der brænder for at skabe det bedst mulige grundlag for at binde erhvervslivet og kommunen sammen i et værdifuldt samarbejde.

Læs mere om job- og personprofil

Har vi fanget din interesse, kan du læse den uddybende job- og personprofil og ansøge stillingen HER

Ansøgningsfrist: 24. januar 2018.

Har du spørgsmål, kan du kontakte leder af Politik & Udvikling Mette Vildbrad, Hedensted Kommune tlf. 2466 7152, eller partner Karsten Vind, Pluss Leadership, tlf. 4042 2006.

Om Hedensted Erhverv

Hedensted Erhverv er et kommunalt erhvervskontor, der arbejder målrettet for at skabe de bedste betingelser for vækst og udvikling for virksomheder i Hedensted Kommune. På den måde bidrager Hedensted Erhverv til udvikling af både virksomheder, arbejdspladser, borgere og kommunen som helhed. Hedensted Kommune er i Dansk Industris årlige måling af kommunernes erhvervsvenlighed i både 2016 og 2017 placeret som landets 2. bedste kommune, og i de sidste 7 år i træk har kommunen fået top-5 placeringer.