Hjem

Pluss søger Erhvervsdirektør til BusinessHorsens – ansøgningsfrist 14.11

Kan du bidrage til udvikling og vækst for erhvervslivet i Horsens Kommune samt være en markant aktør i arbejdet for at sikre de bedste rammevilkår for områdets erhvervsliv – så kan du blive den nye erhvervsdirektør for BusinessHorsens

Erhvervsdirektøren i BusinessHorsens har en unik position til at være en drivkraft for en fortsat vækst og udvikling i erhvervslivet i Horsens Kommune.  Direktøren har sammen med medarbejderne adgang til et stort netværk af interesser, kompetencer og ressourcer.

Visionær handlekraft

Vi søger en visionær og handlekraftig erhvervsdirektør, der skaber resultater gennem lederskab, analytisk sans, engagement og samarbejde. Det kræver, at ansøgeren har kendskab til virksomhedsdrift samt forståelse for og evner til at indgå i politiske processer. Som person skal ansøgeren være ildsjælen, som med stærke kommunikationsevner kan skabe opbakning til BusinessHorsens som forening, samarbejdspartner og central aktør i erhvervslivets udvikling.

Læs job- og personprofil

Har vi fanget din interesse, kan du læse den uddybende job- og personprofil og søge stillingen HER

Ansøgningsfrist: 14. november 2017.

Har du spørgsmål, kan du kontakte bestyrelsesformand Finn Pedersen, tlf. 4057 1075, eller partner Karsten Vind, Pluss Leadership, tlf. 4042 2006.

Om BusinessHorsens

BusinessHorsens er en uafhængig og selvstændig forening med hjemsted i Horsens kommune – en af Danmarks absolut hurtigst voksende kommuner. Vi har omkring 800 medlemmer, som vi løbende tilbyder en række ydelser inden for innovation, vækst, udvikling mm., ligesom vi løser en række opgaver for Horsens Kommune i relation til udvikling af erhvervslivet i kommunen. Vi arbejder tæt sammen med relevante private og offentlige aktører – både for at fremme erhvervslivet direkte og indirekte ved at understøtte Horsens-områdets udvikling generelt.