Hjem

Pluss søger nysgerrige og ambitiøse praktikanter til foråret 2020

Igen søger vi talenter til Pluss-teamet, der kan omsætte deres teoretiske viden fra studier til praksis.

En af vores nuværende praktikanter fortæller: ”Det, der er fedt ved at være praktikant i Pluss, er, at man bliver kastet ud på dybt vand fra start af, hvis man er klar til det. Man bliver mødt med en enorm mængde tillid til sine kompetencer og bliver hurtigt en del af fællesskabet” – Mathias.

Som praktikant i Pluss vil dine arbejdsopgaver være varierende og fagligt udfordrende. Vi tilrettelægger praktikforløbet efter dine kompetencer, interesser og ambitioner. Med andre ord vil du selv få stor indflydelse på dine arbejdsopgaver. Arbejdsopgaverne afhænger desuden af aktuelle projekter, hvor vi bestræber os på, at du får lov at følge et projekt fra start til slut. Du bliver en del af et eller flere fleksible projektteams og vil være i direkte kontakt med vores kunder.

Den daglige arbejdsgang vil være i et uformelt og åbent kontorlandskab centralt beliggende i enten Aarhus eller København, hvor du allerede fra første dag mødes med høje ambitioner og stor tillid. Vi er en dynamisk virksomhed med et stærkt fagligt fællesskab, der blandt andet dyrkes gennem sociale og faglige fredagsbarer.

Læs mere om stillingen og ansøg inden den 10. oktober her.