Hjem

Pluss søger uddannelseschef til Social- og Sundhedsskolen Fyn – ansøgningsfrist 2. december

Kan du gå foran i uddannelse af fremtidens social- og sundhedsmedarbejdere – så kan du blive den nye uddannelseschef hos Social- og Sundhedsskolen Fyn.

Med ansvaret for alle skolens uddannelsesaktiviteter har uddannelseschefen en central rolle i skolens ledelse. Fra denne position skal uddannelseschefen sætte retning og rammer samt understøtte skolens seks uddannelsesledere og ca. 100 undervisere og vejledere i at udvikle og levere uddannelser af højeste kvalitet.

Det kræver en erfaren og robust leder, der kan skabe og udvikle interne og eksterne relationer samt skabe sammenhængskraft og en sund balance mellem kvalitet, effektivitet og trivsel.

I den daglige ledelse skal uddannelseschefen kunne inspirere, motivere, sætte struktur og træffe beslutninger, når der er brug for det. Det skal ske i en god balance mellem på den ene side at udvikle nyt og skabe forandringer, og på den anden side at fastholde de gode erfaringer og sikre en stabil og effektiv drift.

Ledelsessynet hos den kommende uddannelseschef skal være båret af lysten til at motivere og ”spille andre gode” med afsæt i en åben og anerkendende tilgang.

Har vi fanget din interesse, så læs den uddybende job- og personprofil og søg stillingen HER

Ansøgningsfrist: 2. december 2017.

Har du spørgsmål, kan du kontakte direktør Mogens Kragh Andersen, SOSU Fyn, tlf. 6167 6685, eller partner Karsten Vind, Pluss Leadership, tlf. 40422006.

Social- og Sundhedsskolen Fyn uddanner social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og pædagogiske assistenter. Dertil kommer efter- og videreuddannelse af de færdiguddannede faggrupper, undervisning af grundforløbselever, introduktionskurser, brobygning for 8.-10. klasses elever og deltagelse i EUD10 uddannelsen. Skolen har cirka 850 årselever og cirka 150 medarbejdere fordelt på to lokationer i Odense samt lokation i Svendborg og Middelfart. Lærerstaben, der er tværfagligt sammensat, udgør den største faggruppe. Dagligdagen er præget af dynamisk udvikling og samarbejde i et åbent, pædagogisk miljø. Det er en del af skolens personalepolitik, at alle interesserede, uanset alder, køn, race, religion eller etnisk baggrund, opfordres til at søge ledige stillinger på skolen.