Hjem

Tonny Johansen Ny direktør i Pluss Leadership

Den 1. oktober tiltræder Tonny Johansen, tidligere adm. direktør i Rambøll Management Consulting A/S, som administrerende direktør og managing partner i Pluss. Han indgår samtidig i ejerkredsen med de nuværende seks partnere.

Tonny Johansen er 57 år, cand.scient.pol og MBA med solid ledelseserfaring fra international rådgivningsvirksomhed. Senest som direktør i Rambøll Management Consulting, som han stod i spidsen for gennem 10 år, hvor virksomheden gennemgik en kraftig internationalisering og fordoblede omsætningen. Det er netop Pluss’ ambitioner om at fortsætte de seneste års kraftige vækst, der er baggrunden for, at Tonny Johansen nu overtager den daglige ledelse i Pluss.

”Pluss er en veletableret konsulentvirksomhed med en så solid markedsposition, at jeg her ser en unik mulighed for at kunne realisere mine personlige og faglige ambitioner om at skabe vækst. I denne vækstrejse glæder jeg mig til at indgå i mit nye arbejdsfællesskab som managing partner. Med streg under partner; det handler om kunderne. Jeg ser frem til at komme i gang i de nye rammer, møde kunderne og de nye kollegaer,” siger Tonny Johansen, Pluss. Tonny Johansen er netop blevet frigjort fra de konkurrencebegrænsende bindinger på sine aktivitetsmuligheder.

”Jeg er umådeligt glad for, at det er lykkedes at overtale Tonny til at blive managing partner i Pluss, hvor han med sin store erfaring kan bidrage til at fortsætte Pluss’ vækst og udvikling. Vi er godt på vej til at blive en betydelig dansk spiller blandt managementrådgiverne i Danmark, og med Tonny vil vi tage de næste step op,” siger Pluss stifter og hidtidige direktør, Jørgen Ulrik Jensen. Jørgen Ulrik Jensen fortsætter som partner i Pluss og bliver bestyrelsesformand i virksomheden. Frigjort fra sine hidtidige daglige ledelsesopgaver vil Jørgen Ulrik fremover koncentrere sig fuldt ud om at pleje sit forretningsnetværk, strategisk salg samt faglig udvikling og opgaveløsning inden for governance og bestyrelsesudvikling.