Hjem

Velkommen til chefkonsulent Niels Henriksen

Niels Henriksen er ny chefkonsulent i Pluss med fokus på strategi, ledelse- og organisationsudvikling med afsæt i solid erfaring som chef og rådgiver i både offentlige og private virksomheder

Niels arbejder med at designe og levere proces og programmer, hvor direktioner og mellemledere skal gennemfører strategiske forandringer for at udvikle virksomheden, deres medarbejdere og dem selv. Han vil arbejde på tværs af Pluss forretningsområder med private virksomheder og kommuner, der ønsker at forbedre deres potentiale for vækst og udvikling gennem bedre og mere fokuseret ledelse.  Niels har senest udviklet og implementeret et executive leadership program i Nykredit, som led i stor transformation af virksomheden. Aktuelt er han bl.a. med på Pluss-holdet i projekt ”Ledelse-i-praksis”/lederdudvikling på erhvervsskoler i hele Danmark.

Niels er cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet suppleret med en MPA og Bestyrelsesuddannelse fra Copenhagen Business School og senest en certificering i ADKAR change management system.