Hjem

Velkommen til chefkonsulent Thomas Boll Matthiesen

Vores nye chefkonsulent Thomas Boll Matthiesen øger vores indsigt og kapacitet til at bistå kunderne med udvikling af strategi, ledelse, forretning samt salgs- og markedsudvikling. Thomas kommer med en solid erfaring fra en række direktør- og chefstillinger i regionale, nationale og internationale virksomheder

Thomas har entydigt fokus på at optimere virksomheders og organisationers værdiskabelse og præstationsevne, når han i samarbejde med ejere, bestyrelser, direktioner og ledere udarbejder strategiprogrammer og efterfølgende i højt tempo bistår dem med at gennemføre strategiske forandringer internt.

Ledererfaring fra internationale koncerner

Med en strategisk, ledelsesmæssig og stærk kommerciel baggrund og med en track record fra virksomheder som Siemens Gamesa, Kohsel, NRGi, Difko, Aalund, Cultivator samt Ørsted (Dong Energy) har Thomas stået i spidsen for større forandringsprocesser og sikret effektive implementeringer og driftsresultater. 
Som konsulent og direktør har han samarbejdet med offentlige og statslige organisationer, private virksomheder samt kapitalfonde i forbindelse med udvikling og realisering af markedsstrategier, transformation, vækstudvikling, fusioner og virksomhedstransaktioner (M&A). Samlet har han været ledelsesansvarlig for mere end 100 strategiske projekter, salgs- og markedsstrategier samt ledelses- og strategiprocesser. 

Indsigt i forsyningssektoren

Thomas medbringer en omfattende strategisk indsigt i energiforsyningssektoren i Danmark og arbejder aktuelt sammen med et af branchens større energiforsyningsselskaber.

Akademiker med flere overbygningsuddannelser

Med afsæt i cand.merc. fra Aarhus BSS - Aarhus Universitet har Thomas suppleret sine akademiske kundskaber med tillægsuddannelserne Executive Board Programme (EBP) og Executive Management Programme (EMP) via INSEAD i Paris samt Executive Master Programme via Probana Business School i København.