Hjem

Velkommen til konsulent Maria Cathrine Christiansen

Cand.scient.soc. Maria Cathrine Christiansen er netop tiltrådt en nyoprettet stilling i Pluss’ forretningsområde ’Arbejdsmarked’. Her bistår hun jobcentre med at få flygtninge hurtigt i job og indgår i Pluss’ eksisterende udviklingsprojekter på arbejdsmarkedsområdet.

Marias spidskompetencer er organisationsudvikling, analyse og kompetenceudvikling. Hun er teoretisk og erfaringsmæssigt funderet i kvalitative metoder, hvor hun med en bred palet af værktøjer og metoder går anerkende og åbent til værks, så der sikres ejerskab i målgruppen til de nødvendige forandringer.

Sociolog med bac. i Virksomhedsstudier

På et akademisk fundament som sociolog fra Københavns Universitet og en bachelorgrad i Virksomhedsstudier fra Roskilde Universitet har hun en grundlæggende organisk procesforståelse, som hun bruger i sin tilgang til udvikling af organisationer og ledelse.

Erfaren konsulent med undervisningserfaring

Maria kommer fra en stilling som konsulent hos Marselisborg. Hun har tidligere været adjunkt i samfundsvidenskab på Socialrådgiveruddannelsen i Roskilde, Professionshøjskolen Absalon.

Læs mere om Maria HER