Hjem

Rekruttering af ledere og specialister

Vi skaber det bedste leder- og specialistmatch i virksomheder og organisationer. Vi rekrutterer hovedsageligt inden for vores forretningsområder, hvor vi kender de særlige sektor- og branchevilkår.

Rekruttering af ledere og specialister

At skabe det bedste leder- og speicalistmatch til en virksomhed eller organisation kræver indsigt, erfaring og professionelle værktøjer, derfor fokuserer vi vores lederrekruttering til virksomheder og institutioner inden for vores forretningsområder.

Når vi måler leder- eller specialistkandidaterne op imod de konkrete lederopgaver i din virksomhed eller organisation er det på et bagtæppe af indsigt høstet gennem bistand til organisationsforandringer, lederudvikling i branchens og sektorens virksomheder og organisationer på den ene side og den makroøkonomiske indsigt fra udvikling, facilitering og evaluering af de centrale indsatsprogrammer.

Og så har vi selvfølgelig et professionelt rekrutteringssetup, der sikrer fortrolighed og systematik om din rekruttering fra start til slut - læs mere om lederrekruttering her 

Bliv en del af Pluss-teamet

Vi er altid på udkig efter talenter og erfarne konsulenter med vilje og evner til at gøre os endnu bedre til at levere kundeløsninger og udvikle vores forretningsområder. Læs mere om det vi forventer af vores konsulenter her.