Projekbeskrivelse

Vi har startet en blog om evaluering

Vi har efterhånden en stor portefølje af igangværende evalueringsopgaver, der løbende stiller os over for nye udfordringer, giver anledning til nye erfaringer, får os til at lede efter ny inspiration eller giver os lyst til at give vores mening til kende. Det er vi nok ikke de eneste, der oplever. Derfor har vi startet en blog.

Evalueringsfeltet i Danmark er meget levende og i fuld udvikling. Vi besluttede derfor at starte en blog om evaluering, som vi håber, kan udvikle sig til en platform for udveksling af indlæg, der gør os alle klogere på evaluering, og som inspirerer og måske giver anledning til udveksling af erfaringer og synspunkter.

Vi vil gerne invitere dig med til at skrive på bloggen

Vi tager udspillet og har rigeligt på hjerte til at holde den levende. Men vi vil meget gerne invitere flere til at bruge den. Vi kan skrive indlæg sammen, eller vi kan stille den til rådighed for andre, der har evaluering på hjerte og gerne vil bidrage til fællesskabet. De første indlæg har bl.a. handlet om evaluering som kritisk ven, om den ofte misforståede brug af signifikansbegrebet, om den i Danmark ret nye metode Outcone Harvesting, og om indflettede evalueringer.

Tag gerne et kig på bloggen og skriv dig op til at følge den: www.evalueringpluss.dk

Vil du vide mere

Stefan Brendstrup

Partner

+45 22 83 20 24

  Andre læser …

  2022-01-03T09:23:27+01:00

  Chef for Sociale Tilbud i CFD

  Chef for Sociale Tilbud i CFD Vil du være med til at udvikle og levere de bedste sociale tilbud til personer, der er døve, har et betydeligt høretab eller et kombineret syns- og høretab? Har du lyst til at arbejde strategisk og udviklingsorienteret i en socialøkonomisk virksomhed med høje ambitioner? Så er du måske den nye chef for Sociale Tilbud i CFD. Der er ansøgningsfrist 17. [...]

  2021-11-04T10:20:13+01:00

  Rekruttering når jobmarkedet koger

  Det er i stigende grad svært at rekruttere ledere og medarbejdere til den offentlige sektor. Her er fire bud på, hvad du som leder kan gøre for at mindske rekrutteringsudfordringen.

  Se flere indlæg