Projekbeskrivelse

Pluss & Ungepanelet om uddannelse

Hvordan vælger man den rigtige uddannelse? Og hvad karakteriserer det fede studiemiljø? Lyt til de unges egne svar på de spørgsmål!

Mikkel Sandal Hansen
4. december 2020

Hvordan skaber man fede studiemiljøer? Skal alle tage en gymnasial uddannelse? Og hvordan skaber man det gode elevdemokrati? Det er emner, vi berører i det første afsnit af vores podcast Pluss & Ungepanelet, hvor vi har inviteret tre skarpe, unge mennesker i studiet til at diskutere uddannelse for at høre de unges stemmer.

Ungdommen er en periode i livet, hvor alt er på spil, mulighederne mange, og man er ofte overladt til sig selv eller ens forældre, som alligevel ikke forstår én. Elias Laine fortæller, hvorfor han synes, at flere unge bør tage en erhvervsuddannelse. Adam Wistoft giver sine perspektiver på sociale mediers forstyrrende rolle i unges uddannelsesliv. Og Sarah Gruszow Bærentzen italesætter vigtigheden af at nyde ungdomslivet.

Formålet med podcasten er at give plads til unges stemmer og perspektiver på at være ung i dagens samfund. Podcasten giver plads til, at unge kan ytre sig om præstationskultur, uddannelse, aktivisme, modet til at være sårbar og andre temaer.

Lyt med, hvis du selv er ung og føler dig alene med dine tanker og gerne vil have noget inspiration fra, hvordan andre unge ser på livet. Eller hvis du arbejder med unge som leder, bestyrelsesmedlem, jobkonsulent, underviser, præst, ven, forældre, you name it. Så længe du har en interesse for at skabe fællesskaber, hvor unge kan trives, være til og skabe meningsfulde præstationer.

Hvis du er ung og står i en svær situation, så meld ind på dette link, og vi tager din situation op i panelet.

Skriv til Pluss & Ungepanelet

Lyt med her

Vil du vide mere

Nikolai Weissert

Partner

+45 56 65 44 45

    Andre læser …

    2022-04-08T10:28:36+02:00

    Samtalesalon om varige relationer

    Vær med når vi udforsker, deler viden og inspirerer hinanden til, hvordan vi bliver bedre til at danne og bevare varige relationer til unge, når vi nu ved, at det er det, der virker.

    Se flere indlæg