Projekbeskrivelse

Kom med til samtalesalon om projektskoler

Torsdag den 5. maj kl. 15.00 – 16.00 afholdes online samtalesalon om projektskoler, hvor vi udforsker, deler viden og inspirerer hinanden til, hvordan vi skaber sammenhæng mellem projekt- og driftsorganisation i uddannelsesinstitutionerne.

Projekter er i den grad blevet en måde at arbejde med samfundsinnovation på, og zoomer vi ind på uddannelsesinstitutioner, søsættes løbende nye projekter, der skal være med til at levere på kerneopgaven, bidrage til det samlede kædeansvar og klæde vores unge på til en usikker fremtid.

Projekter og projektorganiseringer er formentlig kommet for at blive, og det er i rigtigt mange tilfælde værdifuldt. Men det rejser også spørgsmålet: Hvad kan vi gøre for at lykkes med at skabe sammenhæng mellem projekter og driftsorganisation, så projekterne efterlader varige, positive forandringer i vores organisation til gavn for vores unge?

Dét spørgsmål vil vi gerne være med til at udforske sammen med jer. Skal du med, så tilmeld dig nederst på siden.

Samtalesaloner om unge, uddannelse, beskæftigelse, kædeansvar og overgange

Vores samtalesalon om projektskoler er den første af i alt fire samtalesaloner i år, hvor vi inviterer til gensidig udforskning, videndeling og inspiration. Hver samtalesalon zoomer ind på et tema, vi mener, er centralt at forholde sig til, for at skabe gode rammer om en sammenhængende og meningsfuld ungdom for alle unge – i uddannelse, arbejdsliv og mellemrum. Vi lægger ud med et oplæg til inspiration for den efterfølgende dialog. Så er du videnholder, nysgerrig, praktiker eller noget helt fjerde, så er du velkommen.

Læs mere om hver salon og tilmeld dig:

Den 5. maj kl. 15.00 – 16.00 taler vi om projektskoler. Tilmelding nederst på siden.

Den 17. august kl. 15.00 – 16.00 taler vi om varige relationer.

Den 4. oktober kl. 15.00 – 16.00 taler vi om ledige akademikere.

Den 17. november kl. 15.00 – 16.00 taler vi om rebranding af jobcenteret.

De detaljerede programmer for de enkelte saloner opdateres løbende. Så hvis du tilmelder dig nu, får du besked, når det sker.

Vi glæder os til at se dig og blive klogere sammen.

Ved tilmelding modtager du en mail med bekræftelse. Når det endelige program er på plads vil du modtage det på mail. Dagen før samtalesalonen modtager du en mail med deltagerlink til samtalesalonen, som afholdes i Teams.

Tilmeld dig her

  Sæt kryds ud for den eller de samtalesaloner, du gerne vil tilmeldes

  *Ved at trykke "tilmeld" giver du samtykke til, at vi må opbevare dine oplysninger i forbindelse med samtalesalonen og udsende mails med bekræftelse på tilmelding, program og deltagerlink. Oplysningerne slettes efterfølgende. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at sende en mail til konsulent Mette Sejersen: mse@pluss.dk.

  Vil du vide mere

  Nikolai Weissert

  Partner

  +45 56 65 44 45

   Andre læser …

   2022-06-20T14:48:55+02:00

   Samtalesalon om varige relationer

   Vær med når vi udforsker, deler viden og inspirerer hinanden til, hvordan vi bliver bedre til at danne og bevare varige relationer til unge, når vi nu ved, at det er det, der virker.

   2022-08-09T13:01:06+02:00

   Samtalesalon om projektskoler

   Vær med når vi udforsker, deler viden og inspirerer hinanden til, hvordan vi skaber sammenhæng mellem projekt- og driftsorganisation i uddannelsesinstitutionerne.

   Se flere indlæg