Projekbeskrivelse

Kom med til samtalesalon om varige relationer

Onsdag den 17. august kl. 15.00 – 16.00 afholdes online samtalesalon om varige relationer, hvor vi udforsker, deler viden og inspirerer hinanden til, hvordan vi bliver bedre til at danne og bevare varige relationer til unge, når vi nu ved, at det er det, der virker.

Det står i næsten alle litteraturstudier, evalueringer, erfaringsopsamlinger, notater, analyser og teorier: Relationer er vigtige for unges oplevelse af sammenhæng, mestring og udvikling. Og særligt varige relationer er én af de væsentligste faktorer for, at unge kommer i arbejde og uddannelse – og bevarer deres tilknytning hertil.

Men varige relationer er måske også noget af det sværeste at tilbyde for organisationer i det 21. århundrede. Det kan handle om midlertidigheden i vores tilbud og indsatser, om at medarbejdere sjældent er et sted i mere end 3 år, før de søger videre; besparelser og opsigelser; organisatoriske ændringer osv. Det kan der være gode og legitime grunde til. Men det går ud over relationernes varighed. Og det giver de unge en oplevelse af at være blevet ladt i stikken.

Så hvad kan vi som private, offentlige og civile aktører gøre strategisk og organisatorisk for, at varige relationer bliver målestokken og omdrejningspunktet for vores fælles arbejde? Gode erfaringer efterspørges. Tilmeld dig nederst på siden.

Samtalesaloner om unge, uddannelse, beskæftigelse, kædeansvar og overgange

Vores samtalesalon om projektskoler er den første af i alt fire samtalesaloner i år, hvor vi inviterer til gensidig udforskning, videndeling og inspiration. Hver samtalesalon zoomer ind på et tema, vi mener, er centralt at forholde sig til, for at skabe gode rammer om en sammenhængende og meningsfuld ungdom for alle unge – i uddannelse, arbejdsliv og mellemrum. Vi lægger ud med et oplæg til inspiration for den efterfølgende dialog. Så er du videnholder, nysgerrig, praktiker eller noget helt fjerde, så er du velkommen.

Tilmeld dig nederst på siden allerede nu eller læs mere om hver salon her:

Den 5. maj kl. 15.00 – 16.00 taler vi om projektskoler.

Den 17. august kl. 15.00 – 16.00 taler vi om varige relationer.

Den 4. oktober kl. 15.00 – 16.00 taler vi om ledige akademikere.

Den 17. november kl. 15.00 – 16.00 taler vi om rebranding af jobcenteret.

De detaljerede programmer for de enkelte saloner opdateres løbende. Så hvis du tilmelder dig nu, får du besked, når det sker.

Vi glæder os til at se dig og blive klogere sammen.

Ved tilmelding modtager du en mail med bekræftelse. Når det endelige program er på plads vil du modtage det på mail. Dagen før samtalesalonen modtager du en mail med deltagerlink til samtalesalonen, som afholdes i Teams.

Tilmeld dig her

  Sæt kryds ud for den eller de samtalesaloner, du gerne vil tilmeldes

  *Ved at trykke "tilmeld" giver du samtykke til, at vi må opbevare dine oplysninger i forbindelse med samtalesalonen og udsende mails med bekræftelse på tilmelding, program og deltagerlink. Oplysningerne slettes efterfølgende. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at sende en mail til konsulent Maja Bisgaard: mb@pluss.dk.

  Vil du vide mere

  Ane C. G. Iversen

  Partner

  +45 56 65 44 45

   Andre læser …

   2022-06-20T14:48:55+02:00

   Samtalesalon om varige relationer

   Vær med når vi udforsker, deler viden og inspirerer hinanden til, hvordan vi bliver bedre til at danne og bevare varige relationer til unge, når vi nu ved, at det er det, der virker.

   Se flere indlæg