Loading...

Retning, sammenhæng og mening opnås bedst i fællesskab

Vi har alle brug for at opleve retning, sammenhæng og mening. Uanset om vi er børn, unge eller voksne. Ikke mindst i uddannelsessystemet. Derfor arbejder vi for, at alle børn, unge, professionelle, ledere og bestyrelser indgår i et stærkt netværk af meningsfulde læringsfællesskaber. Det er fællesskaber, hvor der er adgang til viden og relationer, et rum for tvivl, undersøgelse og eksperimenter, og ikke mindst plads til at blive klogere og lære i samspil andre.

Retning, sammenhæng og mening i uddannelsessystemet skabes i knudepunktet mellem lokale og nationale handlinger, behov og ambitioner. Vi bidrager til at binde tingene sammen gennem vedkommende analyser og evalueringer, ledelses- og bestyrelsesudvikling, strategiprocesser, coachingforløb, rådgivning, institutionssamarbejde og netværksskabelse, programgennemførsel og rekrutteringer. I vores arbejde står vi på vores indsigter. Vi er rundet af vores faglighed. Og vi insisterer på, at vi aldrig må glemme vores børn og unge i det arbejde, vi laver.

Viden og cases om uddannelse & unge

2022-06-20T14:48:55+02:00

Samtalesalon om varige relationer

Vær med når vi udforsker, deler viden og inspirerer hinanden til, hvordan vi bliver bedre til at danne og bevare varige relationer til unge, når vi nu ved, at det er det, der virker.

Se flere indlæg

Vil du vide mere

Nikolai Weissert

Partner

+45 56 65 44 45