Loading...

Bliv en del af Pluss

For os er det faglige og sociale fællesskab afgørende. Vi tror på styrken i et mix’et miljø, hvor du som yngre konsulent hurtigt får ansvaret og har maksimal adgang til den erfarne kollegas tid og idéudveksling – og at den erfarne sætter udtalt pris på de nye metoder og den tilgang, som de yngre kollegaer udviser hos os.

Vi står for ambitiøs konsulentfaglighed og et balanceret hensyn mellem det kommercielle og det menneskelige. Vi motiverer hinanden til hele tiden at blive bedre og skarpere i konkurrencen på markedet. Men vi gider ikke intern konkurrence.

Vi har som mål, at det seneste år til enhver tid er det år, vi selv har lært mest nyt. Dit CV bliver uden tvivl stærkere af at være hos os. Vi opleves som tegnestuen eller værkstedet – ikke som fabrikken.

Vi interesserer os for det samfund, vi er en del af og gør vores bedste for at handle ansvarligt og bæredygtigt, i alt hvad vi foretager os.

Vi er et tæt arbejdsfællesskab med kort afstand til et godt grin og hvor vi behandler hinanden med ordentlighed. Du vil opleve, at vi taler meget politik, sport og byens musik – og at vi også på det punkt er bredt funderede.

© e-Recruitment by HR-ON

Seneste indlæg

2021-10-18T12:21:39+02:00

Viden Djurs søger samarbejdende projekt- og udviklingschef

Viden Djurs søger samarbejdende projekt- og udviklingschef Har du lyst til et lederjob med masser af udviklingsmuligheder, hvor du har en vigtig rolle i udviklingen af Viden Djurs’ uddannelser og organisation? Har du gode strategiske og analytiske kompetencer og erfaring med projektudvikling, projektledelse og fundraising - rigtig gerne fra en uddannelsesinstitution? Er du glad, rolig og samarbejdende? Så er du måske vores nye kollega. Jobprofil Du [...]

2021-10-08T11:43:16+02:00

Genopslag: Forstander på Krabbesholm Højskole

Genopslag: Forstander på Krabbesholm Højskole Vil du stå i spidsen for en af Danmarks største og ældste højskoler? Deler du en passion for kreative fag som arkitektur, design og kunst? Og har du erfaring inden for ledelse og uddannelsesområdet? Så er du måske den næste forstander på Krabbesholm Højskole. Der er ansøgningsfrist 22. november 2021 med forventet tiltrædelse 1. februar 2022. Se stillingsopslag [...]

2021-10-08T11:43:44+02:00

Chef for Rådgivning, Viden og Udvikling i CFD

Chef for Rådgivning, Viden og Udvikling i CFD Vil du være med til at udvikle og levere de bedste serviceydelser til personer, der er døve, har et betydeligt høretab eller et kombineret syns- og høretab? Har du lyst til at arbejde strategisk og udviklingsorienteret i en socialøkonomisk virksomhed med høje ambitioner? Så er du måske den nye chef for Rådgivning, Viden og Udvikling i CFD. Se [...]

Se flere indlæg