Loading...

Bliv en del af Pluss

For os er det faglige og sociale fællesskab afgørende. Vi tror på styrken i et mix’et miljø, hvor du som yngre konsulent hurtigt får ansvaret og har maksimal adgang til den erfarne kollegas tid og idéudveksling – og at den erfarne sætter udtalt pris på de nye metoder og den tilgang, som de yngre kollegaer udviser hos os.

Vi står for ambitiøs konsulentfaglighed og et balanceret hensyn mellem det kommercielle og det menneskelige. Vi motiverer hinanden til hele tiden at blive bedre og skarpere i konkurrencen på markedet. Men vi gider ikke intern konkurrence.

Vi har som mål, at det seneste år til enhver tid er det år, vi selv har lært mest nyt. Dit CV bliver uden tvivl stærkere af at være hos os. Vi opleves som tegnestuen eller værkstedet – ikke som fabrikken.

Vi interesserer os for det samfund, vi er en del af og gør vores bedste for at handle ansvarligt og bæredygtigt, i alt hvad vi foretager os.

Vi er et tæt arbejdsfællesskab med kort afstand til et godt grin og hvor vi behandler hinanden med ordentlighed. Du vil opleve, at vi taler meget politik, sport og byens musik – og at vi også på det punkt er bredt funderede.

© e-Recruitment by HR-ON

Seneste indlæg

2021-06-23T10:20:57+02:00

Aarhus Kommune søger afdelingsleder til drift af byens grønne områder og klimatilpasning

Aarhus Kommune søger afdelingsleder til drift af byens grønne områder og klimatilpasning Vil du være med til at drifte og udvikle de grønne områder og omstille Aarhus til en grønnere og klimatilpasset fremtid? Kan du etablere og opretholde en god relation til en bred vifte af interne og eksterne samarbejdspartnere? Og vil du være med til at videreudvikle én af byens bedste arbejdspladser? Så er du måske den [...]

2021-05-07T10:26:45+02:00

Forstander til Krabbesholm Højskole

Forstander til Krabbesholm Højskole Vil du stå i spidsen for en af Danmarks største og ældste højskoler? Deler du en passion for kreative fag som arkitektur, design og kunst? Og har du erfaring inden for ledelse og uddannelsesområdet? Så er du måske den næste forstander på Krabbesholm Højskole. Se stillingsopslag

Se flere indlæg