Ejeroplysninger Dette website udbydes af:
Pluss Leadership A/S
Hans Hartvig Seedorffs Stræde 3 – 5, 4.
8000 og Aarhus C
CVR. 26317029

Om cookies

En cookie er en lille tekstfil, som hjemmesider gemmer i din browser, så de kan genkende dig næste gang, du besøger dem og indrette sitet efter dine præferencer.

Vi gemmer ingen personlige oplysninger i vores cookies – og de kan ikke indeholde virus.

Cookies fornyes efter hvert besøg men gemmes kun i en fastsat tidsperiode (afhænger af typen og dine cookie-indstillinger), hvorefter de sletter sig selv.

Hvis du selv vil slette dine cookies, kan du finde en fuld vejledning her: http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browsers-Cookies Du kan også vælge at blokere cookies, hvis du ikke ønsker dine data gemt. Se mere om hvordan på: http://www.wikihow.com/Disable-Cookies

Vær dog opmærksom på at du på nogle sites måske ikke har fuld adgang til alle funktioner.

Google Analytics

Vores site bruger cookies fra Google Analytics til at måle vores online trafik. Hvis du ikke ønsker det, kan du fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Vi bruger cookies til at:

  • Give bedst mulig funktionalitet ved at huske dine præferencer, så din browser er endnu hurtigere til at åbne vores site næste gang, du besøger os.
  • Måle vores online trafik, så vi ved hvor mange, der besøger os, og hvilke sider de besøgende kigger på

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske websites er forpligtet til at informere om hvilke cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med Erhvervsstyrelsens “Cookie-bekendtgørelse”, der klargør hvilke regler, der gælder på det danske marked. Læs mere på https://erhvervsstyrelsen.dk/vejledning-cookiebekendtgoerelse

Ændre din cookie-samtykke

Du kan til enhver tid ændre dit cookie-samtykke ved at trykke på knappen nedenfor:

Administrer cookie-indstillinger

Møde- eller webinardeltagelse online

Når du accepterer en online mødeindkaldelse (til fx Teams) giver du samtykke til, at vi tager noter fra vores samtale til brug for arbejdet og at vi må opbevare dit navn, e-mail, stilling og tlf.nr. med henblik på kommunikation omkring vores aftale. Informationerne slettes senest 12 måneder efter samarbejdet er formelt afsluttet. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at skrive til post@pluss.dk

Brug af personoplysninger

Medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn til det, videregiver vi aldrig personoplysninger til tredjepart. Vi indsamler heller aldrig personoplysninger, som du ikke selv har givet os ved enten registrering, køb, deltagelse i en undersøgelse eller lignende.
Med din tilladelse indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Når du afgiver personoplysninger i forbindelse med bestilling, køb eller anden service, bruger vi specifikt oplysningerne til at gennemføre den ønskede handling. Oplysningerne bruges derudover også til at få en bedre forståelse for, hvordan du og vores andre besøgende bruger vores website.

Denne viden kan bl.a. danne grundlag for undersøgelser og analyser med det formål at forbedre vores produkter og tjenester.

Kontakt os om personoplysninger

Hvis du ønsker fuld adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, kan du rette henvendelse til os enten på mail: post@pluss.dk eller telefon: 7026 5126. Hvis du mener, der er registreret forkerte data, eller hvis du har andre indsigelser, kan du kontakte os på samme måde. I overensstemmelse med Persondataloven har du selvfølgelig mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, vi registrerer om dig, ligesom du kan kræve ikke at blive registreret.

Persondataloven giver endvidere dig som bruger ret til adgang til information om hvilke personoplysninger, der kan føres tilbage til dig. Skulle det vise sig, at dine personoplysninger og informationer ikke er korrekte eller misvisende, kan du selvfølgelig kræve at de bliver rettet, slettet eller blokeret.

Du har altid ret til at nægte, at dine personoplysninger bliver behandlet, ligesom du til enhver tid kan ophæve dit samtykke dertil. Det kan du gøre i bunden af siden her. Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du mulighed for det via Datatilsynet, i overensstemmelse med persondatalovens § 58, stk. 1.

Beskyttelse af personoplysninger

Persondataloven kræver at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor gennemgår og kontrollerer vi løbende både vores virtuelle og fysiske sikkerhedsforanstaltninger, så vi kan garantere at alle brugeroplysninger varetages forsvarligt og med fuld respekt for dine rettigheder som bruger.

Efterhånden som de aftalte handlinger og formål bliver afsluttet, bliver de dertil indsamlede personoplysninger anonymiseret eller slettet. Alle personoplysninger slettes senest 12 måneder efter brug.

Eventuelle ændringer

Politiske reguleringer og den konstante udvikling af internettet gør, at vi kan blive nødt til at foretage ændringer i vores håndtering af personoplysninger. Derfor forbeholder vi os ret til at korrigere vores retningslinjer ifm. behandling af personoplysninger, hvis det bliver relevant. I så fald vil det fremgå tydeligt, hvad der er blevet ændret, på hvilket grundlag og hvilken betydning det har for dig som bruger.