Loading...

Vi er Pluss – en samling dygtige mennesker

Det kan siges simpelt; Vi er ét Pluss, men vi er ikke ens. Vi er dem, vi er – og når der kommer nye medarbejdere til, bliver vi noget mere og nogle gange noget andet.

I Pluss arbejder vi på flere forskellige områder, med forskellige opgaver og forskellige mennesker – men vores udgangspunkt er det samme: Vi vil være nærværende i vores rådgivning, opleves som tunge på viden, lette at samarbejde med, hyldes for kreativitet og skabe forandring.

Vi nørder vores faglighed

Hos os er det tilladt at være nørd – faktisk er vi et helt hus af nørder. Vi er kendte for at være tunge på viden, til gengæld er vi ikke tunge at danse med. Vores kunder vender tilbage til os, fordi vi netop er lette at samarbejde med.

Du vil opleve, at vi hylder forandring og læring – det skal altid gå forud for kontrol og dokumentation. Det gælder både i udvikling af ledelse i virksomheder og institutioner og i komplekse evalueringer af reformer på samfundsniveau.

Vi arbejder i øjen- og gulvhøjde

Selvom vi går til problemerne udefra og oppefra, så arbejder vi i øjen- og gulvhøjde. Vi gør ikke tingene mere komplicerede, end de er. Vi er ikke smarte i en fart. Vi er grundige – og det er derfor, at vi har været i markedet i 20 år.

Vi arbejder i teams af yngre talenter og grey hair – fordi vi ved, at den dynamik virker. Vi forstår de nye generationers syn på verden og kombinerer det med erfaring.

En tegnestue – ikke en fabrik

Og hvad betyder det så, tænker du? Det betyder kort fortalt, at vi ikke leverer færdigproducerede koncepter og løsninger. Mennesker er forskellige, udfordringer er kontekstbaserede, og vi bliver også hele tiden klogere.

Nogle gange starter udfordringen samme sted med den samme værktøjskasse i hånden, men allerede efter første snak viser der sig ofte flere nuancer. Vi ser derfor os selv som tegnestuen med stor faglig viden og kompetencerne til at føre blyanten, men hvor vores kunder sidder for enden af bordet.

Pluss Leadership er en del af First Chair Group

Fra 1. marts 2022 blev vi en del af en større familie i First Chair Group, hvis samlede portefølje nu består af syv virksomheder. Vi glæder os over at være en del af et videns- og forretningsmiljø med over 250 medarbejdere.

Læs mere om ændringen her.