Loading...

Vi arbejder med virksomhedsorienteringen som den røde tråd

Gennem analyser og evalueringer, organisationsudvikling, metodeudvikling og kompetenceudvikling kvalificerer vi den beskæftigelsesfaglighed, der hjælper ledige tættere på arbejdsmarkedet. Vores rådgivning bygger på en dybdegående viden om arbejdsgiverens behov for arbejdskraft og praksisindsigt i beskæftigelsesindsatsen.

Vi er målgruppesensitive. Indsatsens opbygning afhænger af, om personen foran dig er ufaglært, nytilkommen flygtning, sygemeldt eller akademiker. Men samtidig forsøger vi at adressere en fælles beskæftigelsesfaglighed og et fælles sprog, da den virksomhedsrettede tilgang virker uanset målgruppe.

Vi kombinerer vores tværgående viden fra analyser af arbejdsmarkedssituationen og evalueringer af jobindsatsen på tværs af landet med vores viden fra organisations- og medarbejderudviklingsprojekter tæt på driften i jobcentrene og a-kasserne.

Viden og cases om beskæftigelse

2022-06-20T14:48:55+02:00

Samtalesalon om varige relationer

Vær med når vi udforsker, deler viden og inspirerer hinanden til, hvordan vi bliver bedre til at danne og bevare varige relationer til unge, når vi nu ved, at det er det, der virker.

2022-08-09T13:01:06+02:00

Samtalesalon om projektskoler

Vær med når vi udforsker, deler viden og inspirerer hinanden til, hvordan vi skaber sammenhæng mellem projekt- og driftsorganisation i uddannelsesinstitutionerne.

Se flere indlæg

Vil du vide mere

Ane C. G. Iversen

Partner

+45 56 65 44 45